لیس زدن سگ نشانه چیست

لیس زدن فعالیتی است که انواع نژاد سگ ها به آن علاقه دارند و به صورت مداوم آن را انجام می دهند، اما در صورتی که این کار سگ شما به صورت افراطی و غیرعادی است، باید دلیل لیس زدن سگ خود را بیابید. در زندگی این حیوان لیس زدن مفاهیم مختلفی از ابراز محبت گرفته تا اعلام نوعی ترس و نگرانی دارد، پس نیازی نیست که بابت این موضوع خیلی نگران باشید، اما بهتر است که به این رفتارها دقت و آن ها را علت یابی کنید. در این مقاله از سرزمین سگ ها اطلاعات مفیدی در این خصوص دریافت خواهید کرد.

لیس زدن سگ نشانه چیست

علت لیس زدن سگ چیست؟

یکی از دلایل رایجی که سگ بدن خود را لیس می زند، حساسیت و آلرژی پوستی است. شما به عنوان صاحب سگ باید این نقاط را شناسایی کرده و به دامپزشک اطلاع دهید. به یاد داشته باشید که لیس زدن بین انگشتان یا قسمت انتهایی ران ها جزو علائم حتمی وجود حساسیت در سگ است. بعضی موارد مانند گرد و غبار و گرده گل ها از جمله عوامل محیطی به شمار می روند که باعث ایجاد آلرژی می شوند، همچنین برخی از عطرها و سموم نیز باعث بروز آسیب به پوست یا موهای بدن این حیوانات هستند. لازم به ذکر است که در صورت عدم رسیدگی کافی و به موقع این مشکلات به کهیر یا عارضه های پوستی جدی تبدیل می شوند.یکی دیگر از علت های لیس زدن بیش از حد وجود حالت تهوع در این حیوان است، برای مثال اگر سگ شما مکان هایی مانند زمین یا دیوارها را لیس می زند، این امر نشان از وجود مشکلات گوارشی در بدن او است، همچنین در صورتی که سگ بخش های خاصی از بدن مانند دور لب ها و دهان خود را لیس می زند نیز علائم همین مشکل است. در صورت تکرار این نشانه ها و علایمی مانند استفراغ، گیجی یا بی حسی برای 24 ساعت حتما با دامپزشک تماس بگیرید. وجود مشکلات روحی و روانی نیز یکی دیگر از دلایل لیس زدن سگ ها به صورت مداوم است. برخی اوقات نگرانی، اضطراب یا وسواس شدید باعث می شود که سگ خود را بیش از حد انتظار لیس بزند، زیرا بر طبق تحقیقات صورت گرفته لیس زدن زیاد اندورفین را در مغز سگ ترشح می کند و آرامش سگ را افزایش می دهد. بسیار مهم است که به جای جلوگیری اجباری از عدم لیس زدن حیوان برای او محیطی آرام از نظر روانی را فراهم سازید.

علت لیس زدن سگ چیست؟

چه موقع لیس زدن سگ خطر دارد؟

لیس زدن سگ همیشه امری عادی و طبیعی نیست و برخی اوقات ممکن است که این عمل وجود مشکلی را در بدن حیوان نشان دهد. بنابراین شما باید این رفتار سگ را زیر نظر داشته باشید و در صورت تکرار بیش از حد به دامپزشک مراجعه کنید. بنابراین این رفتار به خودی خود خطرناک نیست، بلکه افزایش تکرار و حالت وسواس گونه آن است که لیس زدن را امری خطرناک می سازد. در این شرایط باید به فکر یافتن علت و درمان آن باشید. در صورتی که لیس زدن سگ مکررا صورت گیرد، احتمال وجود بیماری در بدن او بسیار است، برای مثال اگر سگ بیش از حد بدن شما یا خودش یا حتی سایر اجسام را لیس می زند، نشان دهنده اضطراب، بی حوصلگی یا درد است. همان‌طور که بیان شد، خود لیسیدن به دفعات زیاد نیز احتمالا نشان از آلرژی پوستی است. گزیده شدن توسط حشرات موذی یکی از علل بروز این مشکلات به حساب می آید. بنابراین همواره با نظافت اصولی سگ به ویژه پس از پیاده روی از ابتلای حیوان به حساسیت جلوگیری کنید. پنجه های پای سگ ها از جمله نقاطی از بدن هستند که بروز حساسیت در آن ها بالا است. بنابراین این قسمت های بدن سگ را به صورت مستمر تمیز کنید، همچنین شما باید با حساسیت زیاد به نشانه های پوستی سگ مانند رنگ پوست یا رنگ دور پوزه دقت کنید. در صورت وجود هرگونه زخم یا خراشی در این نواحی از بدن سگ باید زیر نظر دامپزشک از ضدعفونی کننده ها برای درمان بهره ببرید. البته به یاد داشته باشید که نباید تنها با تکیه بر این عوامل به دنبال پیدا کردن راه درمان سگ خود باشید، اما زیر نظر گرفتن رفتارها و حالات سگ و اطلاع دادن آن ها به دامپزشک در رفع مشکلات حیوان موثر است. سرزمین سگ ها این مطلب را برای شما فراهم آورده است تا با مشاهده هر گونه رفتار های سگ، علت لیس زدن آن را متوجه شوید و به موقع آن را بررسی کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان سرزمین سگ ها در ارتباط باشید.

نوشتن دیدگاه